Rychlý kontakt Odběr novinek Napište nám

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

O obci > SDH Plamínek Cejle > Výšlap na Fialovy skály

Výšlap na Fialovy skály



Datum konání:
17.8.2017

Ani o letních prázdninách Plamínek nezahálí. Vedoucí Martina a Lucka si pro malé hasiče připravily výšlap na Fialovy skály s přespáním ve stanech v lese.

Malí hasiči se vydali na výšlap a dobrodružství mohlo začít. Počasí nám přálo a tak jsme zahájili výstup přes Fialovy skály. Hlady jsme rozhodně nebyli, zásobovací vůz a kuchař Dan dorazili včas a tak jsme si pochutnali na výborném buřtguláši, večer nechyběly ani špekáčky. Na louce na Hutích jsme nezapomněli postavit stany, aby nás v noci nerušila lesní zvířátka. Vůbec jsme se nenudili a nacvičovali jsme také střelbu ze vzduchovky nebo běh po sjezdovce. V noci jsme se vydali také na stezku odvahy, a že to bylo opravdu strašidelné. 

Ráno na nás čekala sladká snídaně a potom už jsme se mohli vydat na cestu zpět. V Cejlecké šenkýřce už jsme měli připravený oběd, smažák a hranolky. A tak to byl výlet se vším všudy, těšíme se zase příště. 

Děkujeme i ostatním hasičům, kteří nás podpořili: Břeťovi, Adamovi, Pavlíně a Slávkovi. Děkujeme panu Stanislavu Domšovi za zapůjčení louky a Kamile a Rosťovi Hoškovým za přípravu výborného oběda.

Fotogalerie z výšlapu zde.


21037781_1562907710396593_1607575676_o.jpg